• Categories
 • CiU no pensa demanar la dimissió de Cárdenas per l’afer del “meme” de Franco

  16/09/2016
  Francisco Cárdenas (CiU), durant el Ple de Constitució de l'actual consistori, en què presidia la Mesa d'Edat (EL PUNT-AVUI)

  El grup municipal de CIU i el comitè local del Partit Democràtic de Catalunya (PDC) han emès un comunicat en què respon les declaracions “difamatòries i partidistes” d’ERC referents a la publicació a les xarxes socials, el dia 11 de setembre, d’una imatge del dictador Franco en què “amenaçava” amb tornar si no s’arreglava la situació política del país. En la nota de premsa emesa ahir, el partit afectat reitera que no té cap intenció de demanar la dimissió a Francisco Cárdenas.
  Els motius donats per CiU són, en primer lloc, que el regidor Francisco Cárdenas “ha fet palès amb fets el seu compromís i respecte vers la democràcia, doncs així ho demostra la seva presència any rere any en les celebracions que es duen a terme al municipi en commemoració de la Diada de Catalunya”.
  En segon lloc, argumenten que el Sr. Cárdenas “sempre ha col•laborat en qualsevol acció de reivindicació nacional de Catalunya que s’ha dut a terme des del partit al qual representa, i un bon exemple d’això és la seva implicació en l’organització d’un acte de caire pedagògic al Casal Tueda durant la campanya de Junts pel Sí”.
  En tercer lloc, CiU recorda que el regidor en qüestió també “ha recolzat qualsevol moció a favor de la independència de Catalunya sorgida del Parlament de Catalunya i votada al Ple del nostre consistori”.
  En definitiva, CiU afirma que “les disculpes del Sr. Cárdenas al cap de poques hores d’observar que havia difós per error una imatge que no era adient a les seves xarxes socials personals i els fets que acabem d’argumentar fa que considerem fora de to les declaracions d’ERC sobre la seva persona, així com partidistes i agosarades les demandes que ens reclamen tant al partit com al propi grup municipal”.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies