• Categories
 • Victòria a domicili per començar (AE Minguella Badalona 67 – CB Sant Feliu 81)

  20/09/2016
  Què millor que una estrena a la nova categoria amb una victòria com a visitants. Tot i així no va ser fàcil. Un inici fluix en defensa va provocar que al primer quart els de Sant Feliu encaixessin 27 punts (27-19). Seguint aquesta línia, el partit no es podia guanyar. Però l’equip s’hi va posar i va deixar els de Badalona al segon quart només amb 10 punts anotats. El Sant Feliu és un equip que en atac les coses li van sortint, perquè hi ha talent, però per guanyar partits en pistes com la d’aquest cap de setmana toca apretar les dents en defensa. Gràcies a això van arribar a 37-45 favorable a la mitja part.
  Els ganxons van fer un bon tercer quart (12-22) que deixava el partit encarrilat amb 18 punts d’avantatge. Va faltar potser ser més ambiciosos per rematar la feina i marxar de Badalona amb un avantatge més gran, però cal fer una valoració positiva del partit.
  Tot i que aquí sota, on surten els punts anotats per cada jugador, això no sortirà, una de les claus també han estat els 19 rebots d’en Francisco. Dit això, ara toca preparar el partit de diumenge que ve a Sant Feliu contra el Canet.
  Anotadors: Jose (4), Guillem (18), Raul (6), Francisco (7), Quim (8); Roger (12), Marc (9), Pau (1), Narcís (6), Albert (6), Pol (4).


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies