• Categories
 • La festa per Amatrice recapta 3500 euros

  27/09/2016

  Una jornada benèfica per als afectats del terratrèmol d’Amatrice (Itàlia), que es va fer a la platja de Sant Feliu aquest cap de setmana, va reunir 3.500 euros.

  Aquesta ha estat una iniciativa de Francesco Desiderio, propietari de la pizzeria La Locanda di Nonna Flo, i l’organització va anar a càrrec d’El Plan de Greta. La festa, que va tenir un miler de participants i que es va celebrar al passeig, va reunir més d’una quinzena de locals del món de la restauració, com ara La Locanda di nonna Flo, Els Tinars, Can Noguera, Pastisseria Gironès, La Gàbia dels Mussols, Can Toni, bar Trece, La Bacallaneria, Casa Teva, The Brunobar, Mistral, Global Gràfic, pasta fresca Spada, CBG, Garda i Consigel. Aquests establiments van oferir varietats de plats, tapes, postres i begudes ideats per a l’ocasió, que es venien a preus populars d’entre 1 i 5 euros. La xifra que es va reunir va arribar als 3.500 euros. Els organitzadors van explicar que, a través del cònsol de l’ambaixada d’Itàlia a Barcelona, es volen posar en contacte amb l’alcalde d’Amatrice per saber quin és el material més primordial per als infants. A l’acte van participar la vicecònsol honorària d’Itàlia a Girona i presidenta de la Cambra de Comerç italiana per a tot Catalunya, Balears, Aragó, València, Múrcia i Andorra, Emanuela Carmenati, que va agrair a organitzadors i assistents la solidaritat i l’esforç.

   

  Podeu veure totes les fotos de la jornada  aquí. 


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies