• Categories
 • La Creu Roja tanca la temporada de bany amb 6564 assistències a la Costa Brava

  28/09/2016
  La Creu Roja ha estat present aquest estiu en 20 platges del litoral gironí, realitzant 6.564 assistències sanitàries, que inclouen atencions a persones afectades per picades, esquinços, luxacions i erosions, però també destaquen les 418 assistències socials, com les que s’ofereixen a través de dispositius per facilitar el bany de les persones amb discapacitat, servei que s’ofereix en 8 platges.
  Les assistències sanitàries més habituals han estat els traumatismes (3.276), la majoria de vegades per causa de ferides, contusions, luxacions, distensions, possibles fractures, així com les picades de meduses (2.206).
  A les assistències realitzades en el dispositiu de la Creu Roja a platges, cal sumar-hi. a més, el rescat de persones en risc imminent d’ofegament (37) o les evacuacions a centres hospitalaris (105).
  La intervenció de Creu Roja a les platges del litoral gironí han inclòs, a més dels 5.610 avisos preventius per evitar conductes de risc, la posada en marxa de diferents iniciatives de caràcter preventiu, per tal d’evitar els accidents propis d’aquest període estival, com les insolacions, cremades solars, cops de calor, talls de digestió o lesions produïdes per animals marins. Destaca en aquest sentit la iniciativa permanent ‘Aquest Estiu,estima’t molt’, o la dels Socorristes Junior conjuntament amb Lidl Supermercats.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies