• Categories
 • Els Mossos d’Esquadra salven la vida a un turista a Platja d’Aro

  30/09/2016

  Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Feliu van salvar la vida a un turista francès que havia patit una aturada cardiorespiratòria en un hotel de Platja d’Aro. Els agents li van practicar les primeres maniobres de reanimació i amb aquesta actuació li van salvar la vida. El turista francès va estar 12 dies hospitalitzat (des del 13 de setembre, data dels fets, fins dissabte passat).

  Els fets van passar pels voltants del migdia del 13 de setembre, quan els Mossos van rebre l’avís que hi havia una persona amb  estirada a terra i sagnant pel cap a l’aparcament d’un hotel de Platja d’Aro.

  Ràpidament una patrulla va adreçar-s’hi i va comprovar que l’home, d’edat avançada, es trobava a terra amb una parada cardiorespiratòria, en estat cianòtic i sense constants vitals i per això li  van realitzar les primeres maniobres de reanimació manual amb massatge cardíac durant uns minuts. Un cop van arribar els serveis mèdics, es van fer càrrec de l’actuació i van continuar realitzant la reanimació fins a reanimar-lo.

  Un cop estabilitzat, l’home va ser traslladat amb helicòpter a l’hospital Trueta de Girona i fins dissabte passat no li van donar l’alta per tornar al seu país d’origen. Segons els Mossos, els facultatius consideren que la ràpida intervenció dels agents va ser determinant per salvar la vida al turista francès.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies