• Categories
 • A la presó un home que va sostreure 700 euros a una pensionista

  03/10/2016

  Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona, sector Sant Feliu de Guíxols, van detenir el dia 26 de setembre a Santa Cristina d’Aro un home de 45 anys, de nacionalitat espanyola i veí del mateix municipi, com a presumpte autor d’un robatori amb violència.

  Els fets van passar cap a la una del migdia del mateix dia 26 de setembre a S’Agaró, on una senyora d’edat avançada sortia del banc després de retirar els diners cobrats de la pensió.

   En aquell moment, un home va fer una forta estrebada a la bossa de mà de la dona i va fugir del lloc amb un cotxe que tenia la matrícula tapada amb un jersei.

  Pocs minuts després, una patrulla dels mossos de trànsit que estava a la GIV-6621, al terme municipal de Santa Cristina d’Aro, va veure un cotxe que circulava amb un jersei lligat al maleter que li tapava la matrícula.

  Els agents van seguir el cotxe i el van aturar, quan van identificar el conductor van veure que circulava amb el permís retirat judicialment. En aquell moment va aparèixer un vehicle amb tres persones que es va aturar on estaven els mossos.

  Els ocupants d’aquest cotxe eren la víctima i els familiars de la dona que havia estat víctima del robatori i que es dirigien a la comissaria dels mossos per tal de posar denúncia. Aquestes persones van indicar als mossos, que aquell home que tenien aturat era sens dubte el que havia robat la pensió de l’àvia.

  Els agents, després de comprovar que l’home tenia una bossa de mà amb 700 euros al seu interior, va quedar detingut com a presumpte autor d’un robatori amb violència. A més, els agents també van denunciar l’home per conduir un vehicle amb el permís retirat per ordre judicial.

  El detingut, amb antecedents, van passar el dia 27 de setembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu, el qual va decretar el seu ingrés a presó.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies