• Categories
 • ERC valora l’aprovació de les ordenances fiscals de 2017

  03/10/2016
  Els regidors d'ERC, satisfets amb l'aprovació de les ordenances fiscals pel proper any
  El ple de l’Ajuntament va aprovar el passat dijous,  amb els vots a favor de l’equip de govern (TSF-ERC-PSC), les abstencions de la resta de grups i sense cap vot en contra, les Ordenances Fiscals Municipals per a l’exercici 2017.
  En aquestes s’han regularitzat les ordenances fiscals, les taxes i els preus públics, s’ha introduït el dissabte com a dia no hàbil, s’ha consolidat la rebaixa del 2% a l’IBI que es va introduir per enguany i, tant en els serveis públics com en les
  escoles bressols i l’escola de música, hi ha bonificacions socials de fins el 100% de l’import de la taxa.
  Des d’Esquerra Republicana de Catalunya valoren molt positivament aquesta aprovació i el fet  que l’1 de gener entrin en vigor, juntament amb els pressupostos que properament s’aprovaran. Els republicans volen destacar “el compromís de l’equip de govern amb aquelles persones que més ho necessiten, atorgant bonificacions socials de fins al 100% en alguns dels serveis públics bàsics pels ciutadans i mantenint una pressió fiscal coherent pels ganxons”.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies