• Categories
 • Els premis Mosques de la Informació reconeixeran el ganxó Julià Castelló

  04/10/2016

  Els premis Mosques de la Informació que cada any atorga el Col·legi de Periodistes de Girona reconeixerà el periodista ganxó Julià Castelló. L’acte tindrà lloc a la seu dels Serveis Territorials de Cultura de Girona el proper 20 d’octubre.

  En l’acte també es reconeixeran els cineastes gironins Isaki Lacuesta (que va rodar a Sant Feliu part de la pel·lícula Murieron por encima de sus posibilidades) i Isa Campo, que rebran la Mosca de Sant Narcís per la seva dilatada carrera cinematogràfica.

  Pel que fa a Julià Castelló, rebrà la Mosca del Col·legi de Periodistes per tal de reconèixer la seva trajectòria professional. Castelló havia treballat molts anys a la delegació catalana de Televisió Espanyola (desde 1978), però abans havia exercit a altres llocs de l’Estat com ara Bilbao i Madrid, on va treballar a la desapareguda revista Cambio 16. A TVE va estar als serveis informatius de Sant Cugat del Vallès i als programes Línia 900, 135 Escons i El Escarabajo Verde. També va formar part de l’Associació de la Premsa de Barcelona, i va participar en la fundació del propi Col·legi de Periodistes i del Sindicat de Periodistes de Catalunya.

  Un cop jubilat de TVE, Julià Castelló va tornar al seu Sant Feliu natal per seguir “matant el cuc” informatiu, coordinant la revista El Safareig, escrita per veïns del Barri del Puig i també com a cap de premsa de la formació política independent local Guíxols des del Carrer.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies