• Categories
 • Excés d’escombraries voluminoses al carrer Joan Camisó

  08/10/2016
  Trastos voluminosos llençats en plena vorera i que es poden passar dies allà. Un paisatge massa habitual a la nostra ciutat (R.J.)

  La lectora R.J. ens envia una fotografia feta aquest mateix matí al carrer Joan Camisó, en què es poden veure un munt d’escombraries voluminoses (mobles i fins i tot un matalàs), llençades fora d’hores i en un dia que no toca, ja que teòricament cada zona de Sant Feliu té un dia assignat per a la recollida de voluminosos. Segons el web de l’ajuntament, però, “cal trucar al 972 82 26 47 i et diran el dia que ho has de baixar al carrer”. No seria més fàcil publicar quin dia passen per cada zona? Cal recordar que si hom es vol desfer d’aquests elements en un dia no assignat, ho ha d’anar a desar a la deixalleria municipal (no gaire lluny d’on s’ha pres aquesta foto, per cert), tot i que també cal dir que a dia d’avui, no és suficient presentar-se allà i llençar-ho, ara cal tenir una targeta, la qual requereix la seva burocràcia i pot fer que el ciutadà, amb la necessitat urgent de treure’s aquell mobiliari de sobre, faci el que es pot veure a la fotografia.

  La lectora creu que amb policia de barri o un agent cívic que voltés per la zona, potser s’evitarien aquests actes incívics.

  Amb aquesta publicació al nostre mitjà, fet que agraïm i animem a fer a tothom que desitgi publicar o denunciar algun fet, la lectora pretén donar rellevància i manifestar un fet que ja comença a ser recurrent a la ciutat: la manca de neteja i d’ordre per culpa de l’incivisme. Una denúncia que pretén que arribi als nostres governants.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies