• Categories
 • Trobada informativa i de participació de Guíxols des del Carrer

  11/10/2016

  D’acord amb la nostra manera de fer, diumenge 16 anem de nou amb  la política al carrer. Estarem a partir de les 10 a la Rambla Vidal per informar i convidar a la ciutadania a participar en algunes qüestions que ja portem  a l’ajuntament amb les nostres preguntes, mocions i interpel·lacions.

  El nostre propòsit és informar i rebre suggeriments sobre aquestes tres qüestions i també estem oberts a parlar-ne d’altres.

  • La primera i principal és la proposta de tarifació social, de manera que els serveis municipals es paguin d’acord amb els ingressos de la unitat familiar. Ara hi ha ajuts per les rendes molt baixes, però la resta, guanyin 1  o 1000 euros més per damunt del mínim establert totes paguen igual. Volem una tarifació que es faci en funció de l’equitat. A Llagostera ho acaben d’aprovar.
  • Moltes persones tenen uns veïns rosegadors  que viuen entre la brutícia. Solars i edificis abandonats de fa temps són un niu de rates i de possibles malalties. L’Ajuntament hi ha de posar mà i ocupar-se’n de forma subsidiària si els propietaris no ho fan.
  • La ciutat ha fet una inversió de molts milers d’euros en l’espai “Guíxols Arena”, pensat per grans esdeveniments, però que ha de tenir un ús més quotidià pel barri més enllà de concerts d’estiu i aparcament els dies de futbol. Volem que entre tots i totes tornem a dibuixar l’espai de jocs i que es protegeixi de la zona de cotxes.

  Us demanem un cop de mà. Informeu-vos i participeu. Us esperem diumenge a la Rambla.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies