• Categories
 • Taller de lectura amb gossos a la Biblioteca

  13/10/2016
  La Biblioteca Octavi Viader i Margarit posa en marxa un taller de lectura amb gossos per a nens i nenes. L’activitat tindrà lloc aquest dissabte (15 d’octubre) i el proper (22 d’octubre). Es tracta d’una proposta dirigida als nens i nenes de 6 a 12 anys que llegeixen una estona acompanyats de dos gossos ensinistrats per l’ATAGI (Associació de Teràpia amb Animals de Girona).
  En cada sessió hi participa un gos de teràpia amb el seu guia i dos nens o nenes d’edat similar. Durant 15 minuts els gossos i nens es converteixen en un magnífic tàndem, creant entre ells un clima de confiança i desig mutu per estar junts. Aquest ambient tan acollidor, relaxat i estimulant fa que els nens es desinhibeixin, perdin la vergonya, els nervis desapareixen i el millor de tot, com que ningú els jutja i el gos sempre està disposat a col·laborar, propicia l’escenari idoni per a l’aprenentatge i desenvolupament dels hàbits de lectura.
  A la primera sessió, prevista per aquest dissabte, s’hi han apuntat 10 infants que treballaran la lectura amb dues gosses (la Zoe i la Gina).


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies