• Categories
 • Presentació del futbol ganxó amb victòria de l’equip degà

  17/10/2016
  Abans del partit es va fer la cerimònia de presentació de tots els equips del futbol guixolenc.
  El Guíxols va assolir una treballada i necessària victòria enfront del cuer Can Gibert arran d’un partit molt renyit, el qual no va poder sentenciar fins al final. Amb 2-1, els visitants van enviar una esfèrica a la fusta, però l’Ateneu va sentenciar amb perfectes triangulacions i al contraatac.
  Va ser una tarda històrica al camp municipal Josep Suñer –no de “Mascanada”, com es pot llegir en algun rètol de senyalització-, doncs era la primera vegada, en els 25 anys que es commemoren des de la fundació de l’EF Sant Feliu, que s’hi feia la presentació de tots els equips de futbol de la nostra ciutat –el Guíxols B no hi va poder ser ja que estava jugant – i va tenir una expectació extraordinària.
  El tècnic local no va poder disposar del sancionat Diego Zayas i va presentar una alineació amb fins a quatre canvis respecte de la precedent, donant entrada a Adri, Carlos Zayas, Iruela i Pato en el lloc de Guille, Guillem, Callicó i Diego Zayas; a la segona part es va estrenar Marc Múrcia.
  Els primers 45  minuts tingueren només un parell d’accions de perill, la segona de les quals va ser la de l’1-0, en  una triangulació que va començar Carlos López passant l’esfèrica, a l’esquerra a Xavi Mora i aquest al primer pal on la va rematar Manu. El segon temps va ser més ofensiu per part d’ambdós equips i als 55 min., culminant una contra perfecta, Xavi Mora va assistir a l’espai lliure, on Carlos López no va perdonar. Els blaugrana pogueren sentenciar en accions de contraatac, però els que tingueren el gol més a prop foren els rivals, amb un tret a la fusta (61′). Finalment, en el temps de descompte, els de Sant Feliu van “matar” el partit en una nova contra que va iniciar Callicó que assistí a Guillem i aquest a un Carlos López que, en segona jugada –la primera li va rebutjar el porter-, va fer el 3-1 definitiu.
  A.D.Guíxols: Yassin, Riki, Marc Sala, Gerard Gómez, Adri (Marc Múrcia, 73 ́), Iruela, Carlos Zayas(Callicó, 73 ́), Manu (Robin, 59 ́), Xavi Mora (Guillem, 65 ́), Carlos López i
  Pato (Aleix, 87 ́).
  Can Gibert: Gurt, Narcís, Fermí, Sylla, Nitu, Yuyu, Luís Duran (Ridau, 73 ́), Héctor (Arouna, 80 ́), Néstor, Pajares (Denilson, 25 ́) i Tarifa.
  Gols: 1-0 (43 ́) Manu. 2-0 (55 ́) Carlos López. 2-1 (56 ́) Luís Duran 3-1 (93 ́) Carlos López.
  Àrbitre: Neumann Sanz. T.G.: als locals Yassín, Riki, Marc Sala, Gerard, Carlos Zayas, Manu i Xavi Mora, i als visitants Fermí i Sylla.
  El proper partit al camp d’un vell conegut com el Palafrugell dels ex-guixolencs Alsina i Garrido, dissabte a les 4 de la tarda.
  4a. Catalana – Grup 28
  Riells Atlètic, 0 – A.D. Guíxols B, 2
  El filial del Guíxols va vèncer en un mal partit que el col·loca com a líder en solitari. Miki va marcar els dos gols.
  Aquest dissabte, al camp de Vilartagues, a les 7 de la tarda: Guíxols B – La Sauleda.
  Crònica de Josep Serrats


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies