• Categories
 • Presentats els equips de futbol de la ciutat

  17/10/2016
  Una imatge de la presentació, amb els equips sèniors fent el passadís als de l'Escola de Futbol Sant Feliu.
  Ahir diumenge, i davant nombrós públic, es van presentar els prop de 300 jugadors i jugadores del futbol base de l’EF Sant Feliu, i els 80 jugadors sèniors de la mateixa Escola, AD Guíxols i Vilartagues CF. Ho feien junts per segon any, però aquest cop amb una unitat més gran ja que les tres entitats són dirigides per una sola Junta Directiva que fa que tots els clubs tinguin uns recursos personals i materials compartits, però mantenint la seva independència social i econòmica.
  L’acte va comptar amb la presencia de l’alcalde de la ciutat, Carles Motas, i va començar amb l’entrada al camp dels 20 equips que conformen el futbol base mentre els sèniors del Guíxols i el Vilartagues els feien el passadís. Els jugadors estrenaven l’equipació commemorativa del 25è aniversari del Club, que ja es va presentar a la cloenda de la temporada anterior. Més tard es va comptar amb la presència de voluntaris de Creu Roja Joventut i del President de Creu Roja, Jordi Roca, a qui es va lliurar una samarreta ja que l’equipació del 25è aniversari inclou la imatge de l’entitat amb la qual es col·laborarà durant l’any.
  Un cop ja amb tots els equips al camp va ser el torn dels parlaments. Van intervenir el coordinador Gerard Llandrich, que va parlar en nom també de Lluís Baena i Mohamed Fares,
  que va destacar l’impuls que pot donar treballar tots junts i va demanar el suport dels pares en la pràctica de l’esport escollit pels seus fills. El jugador aleví Arnau Ferrer i el capità del juvenil A Xavier Busquets van parlar en nom dels jugadors i van explicar el que era per ells ser d’aquest club, fent referència als valors que es volen transmetre als seus jugadors. El president del club, Jordi Cambronero, va tancar aquest primer torn d’intervencions destacant el creixement experimentat en els darrers anys i les particularitats de l’Entitat respecte a Clubs de l’entorn: prioritzar primer els de casa.
  Com a acte del 25è aniversari de l’Escola, es va fer entrega d’un reconeixement als expresidents escolars Antoni Franquesa, Antonio Romero, Joan Sagué, Carlos Martínez i a títol pòstum a Rogeli Sala.
  Un cop presentat el futbol base es va donar pas a la presentació dels equips sèniors, que aquest cop no va ser complerta ja que el Guixols B i el Sènior Femení de l’EF Sant Feliu no van poder ser-hi presents ja que tenien partit en aquells moments. Es van presentar els jugadors i cos tècnic del Vilartagues CF i de l’AD Guíxols i els seus capitans David Zorrilla i
  Yassin Fechtali van parlar en nom dels seus equips, destacant el que representava anar junts, animant a tots els presents a seguir-los durant la temporada i aspirant a portar al futbol ganxó el més amunt possible. El president Jordi Cambronero va pendre la paraula de nou, aquest cop per parlar de com s’afrontava aquesta unitat en el futbol sènior. L’objectiu
  aquest cop, fer que amb el talent que dóna una ciutat de més de vint mil habitants i amb l’implicació de tots es porti el futbol de Sant Feliu a un graó més del que té ara.
  L’alcalde Carles Motas va tancar el torn de parlaments agraïnt a tots la participació, destacant el positiu que pot ser treballar així i finalment va recordar a tots els jugadors i públic que el futbol és un esport que mou molta gent i que tots ells representen la ciutat amb les seves actuacions. Va desitjar una temporada plena d’èxits a tots.
  L’acte es va cloure amb el reconeixement a la antiga junta de l’Ateneu, que l’ha dirigit durant els darrers 20 anys, es va donar a Emili Vilert, Jaume Guinó, Romà Corominas i Agustí Flores una placa en agraïment a la feina feta.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies