• Categories
 • Recomanació: Oasis a Knebworth

  21/10/2016

  Pels fans de Oasis,com jo, el 30 d’agost no és una data que ens porti bons records: és el dia en que Noel Gallagher va deixar la banda, fart del seu germà.

  Des d’aquella data, que els rumors sobre una possible reunió són constants, algun fins i tot, amb data i ubicació. Malauradament, algun dels germans Gallagher s’ha encarregat de desmentir-ho sempre.

  Els vaig poder veure en directe a les seves dues últimes visites a Barcelona: Rock’n’Roll en estat pur. El protagonisme era per a la música, amb 4 llums led i pantalles, però sense grans escarafalls. Però el que més protagonisme s’enduia eren, sense cap dubte, els “hits” que van fer famosos als de Manchester, aquelles cançons que qualsevol amant de la música coneix: Live Forever, Wonderwall, Champagne Supernova, Supersonic, Don’t look Back in Anger… Eren moments espectaculars, on el públic agafava la veu cantant.

  Com que no els podem veure en directe, ens hem de conformar en veure’ls en vídeo, i què millor que fer-ho recordant els dos concerts més multitudinaris de la història de la Gran Bretanya: 10 i 11 d’agost a Knebworth.

  P.D: últimament, els rumors de reunió de la banda han tornat a agafar força, en part, gràcies a l’estrena del documental “Supersonic”, del mateix equip que va realitzar l’aclamat documental Amy, sobre la vida de Amy Winehouse, que s’estrena aquest octubre. A Catalunya, tenim l’oportunitat de veure’l al Festival Internacional de Cinema Documental Musical IN-EDIT


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies