• Categories
 • Vicent Partal va omplir la Biblioteca per parlar del moment actual del procés

  26/10/2016
  Un moment del parlament de Vicent Partal a la Biblioteca, dissabte passat. (Foto:ANC)
  El passat dissabte 22 d’octubre, Guíxols per la Independència-ANC va organitzar una xerrada/col·loqui a càrrec del periodista i director de VilaWeb Vicent Partal.
  Amb una sala plena de gom a gom, Vicent Partal va fer una anàlisi de la situació actual del procés. Entre d’altres coses va destacar que “tenim un procés completament consolidat que ha capgirat la tendència negativa d’abans de l’estiu” i va remarcar les paraules del president Puigdemont: “al juny, tot estarà preparat”. També va dir que tot ha canviat perquè un cop més el poble ha pres el carrer, en referència a la passada Diada. Va ser aleshores que va insistir en la importància que tindrà la convocatòria de manifestació a Barcelona pel proper 13 de novembre, on “haurem de tornar a sortir com si d’un nou 11 de setembre es tractés”.
  En aquest sentit, Guíxols per la Independència ANC està organitzant autocars per anar a la concentració de Barcelona en defensa de la democràcia i de les nostres institucions.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies