• Categories
 • L’Ajuntament presenta un projecte per dignificar el passeig Rius i Calvet

  03/11/2016
  Vista virtual de com quedarà el sector un cop feta l'obra.

  L’equip de govern ha presentat, aquest matí, el projecte per dignificar i transfromar en positiu el sector Garbí i Rius i Calvet, que permetrà als vianants passejar i atendre espectacles de cara a la platja, en un sector que havia quedat envellit i decrèpit pel pas del temps i l’immobilisme.

  El canvi en la zona serà substancial, amb un passeig ajardinat a la mateixa alçada que la calçada i l’accés a la platja mitjançant graderies, fet que permetrà al vianant atendre espectacles o esdeveniments que tinguin lloc a la platja. Fins i tot hi haurà un accés a peu pla a l’espigó i una ampliació del calaix de la desembocadura de la riera que permetrà que aquesta sigui la principal entrada a la platja des de la ciutat. D’entre les idees que té projectades l’equip de govern hi ha cantades d’havaneres, cinema a la fresca, un espai millor per veure els espectacles pirotècnics de la Festa Major i un millor desenvolupament de les proves esportives que tenen lloc regularment a la platja, com el triatló o la travessia nedant. L’alcalde ha negat que en aquest lloc tinguin projectat posar-hi les terrasses dels locals de l’altre costat de passeig, oblidant així l’antic projecte que havia ofert el govern la darrera legislatura.

  Aquest projecte està al cap dels actuals governants des de juny de 2015, quan l’actual alcalde Carles Motas va accedir al seu lloc actual, i avui ha sortit a la llum, en part, gràcies a la celeritat de l’Agència Catalana de l’Aigua, que ha donat el vist-i-plau a l’obra més ràpidament d’allò esperat, en la que serà la primera actuació a primera línia de mar en moltíssims anys. L’obra està prevista per l’any 2017, després de l’estiu per no interferir en l’activitat estiuenca de la ciutat i s’allargaria fins al maig o juny de 2018.. L’actuació tindrà un cost d’1.170.000 euros i, junt amb la remodelació del carrer Colom que també tenen projectada, donaran un aire nou a les dues bandes de la façana marítima ganxona.

  1 comentari

  1. Xavier Rigau ha dit:

   I els que anemo amb cadira de rodes que?
   Posseu rampes siusplau!


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies