• Categories
 • La Marató de les Vies Verdes 2017 tornarà a acabar a Platja d’Aro

  04/11/2016
  L'arribada d'una participant en la Marató de 2015. (DIVERSPORT)

  Girona, Cassà de la Selva, Llagostera i Santa Cristina d’Aro seran, el 19 de febrer, els punts de sortida simultanis de la marató de les Vies Verdes. La prova, consolidada com un referent hivernal en la que ja serà la cinquena edició, repeteix Platja d’Aro com el punt d’arribada de la marató, els 30 quilòmetres, la mitja i els 10 quilòmetres.

  “Espectacular. Ha sortit tot molt bé i amb el canvi de lloc d’arribada hem pogut acollir dues mil persones i amb públic dins el pavelló, que ha deixat la gent molt i molt contenta”, va dir Sònia Jurnet, la directora de la cursa aquest 2016 en l’estrena del canvi de meta respecte a les tres proves anteriors, que acabaven a Sant Feliu. A més de ser una millora per als participants, el canvi suposa una millora també per a les persones que els acompanyen, que poden seguir les arribades amb totes les comoditats que ofereix el Palau d’Esports de la localitat veïna. “Serà el cap de setmana previ al carnestoltes i, a banda de totes les activitats comercials que ja té Platja d’Aro, n’hi haurà de relatives al carnaval”, va dir ahir Jurnet, que va confirmar que ja hi ha 400 inscrits. “L’objectiu és tornar a superar els 2.000 participants. És una prova internacional, ara mateix se n’acaben d’inscriure vuit de Moscou i la previsió és bona. Serem a la fira de Behobia”, hi afegia la directora de Diversport, que ha exportat el model de les curses lineals en vies verdes arreu de l’Estat.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies