• Categories
 • Un altre robatori de l’estelada del passeig

  05/11/2016

  L’activista social i independentista Josep Albertí “Tote” ha penjat aquest matí una fotografia al Facebook en què denuncia que l’estelada que presideix el Passeig del Mar ha estat sostreta amb nocturnitat, un fet que no és la primera vegada que passa. Poques hores abans, el diputat Lluís Llach havia ofert una conferència per l’ANC al Teatre Auditori i, al matí, la justícia havia fet detenir l’alcaldessa de Berga i, com a protesta, alguns ajuntaments de Catalunya havien tret la bandera espanyola i l’havien canviat per l’estelada.

  “Ens han tornat a fotre l’estelada del passeig, amb la covardia que dóna fer-ho de nit i d’amagat. Dilluns en posarem una de nova, pagada per la gent del poble, com totes les que han onejat en aquest pal”, manifesta Albertí al seu perfil de Facebook. 


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies