• Categories
 • Lluís Llach va parlar del procés al Teatre Municipal

  08/11/2016
  Imatge del col·loqui de Lluís Llach al Teatre, divendres passat. (ANC GUÍXOLS)
  El passat divendres 4 de novembre, Guíxols per la Independència-ANC va organitzar una xerrada/col·loqui a càrrec del Diputat del Parlament de Catalunya Lluís Llach.
  El teatre de Sant Feliu es va omplir per escoltar Llach,  que va apropar la tasca del Parlament i el camí inequívoc que segueix cap a la independència. El Diputat va contestar les preguntes del públic i va destacar que la part més important d’aquest procés és la societat civil, que el va iniciar i que ara té un paper decisiu, ja que caldrà que estigui atenta i
  preparada per defensar les nostres institucions.
  En aquest sentit, Guíxols per la Independència ha organitzat autocars gratuïts, dels que ja queden poques places, per anar a la concentració de Barcelona el proper diumenge 13 de novembre. Per reserves, cal adreçar un correu a guixols@assemblea.cat.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies