• Categories
 • Guillem Pujol, nou campió de Catalunya en la seva categoria

  14/11/2016
  Pol Fernández amb Guillem Pujol, ahir diumenge al pavelló de la Mar Bella (A PUNT)
  Ahir diumenge 13 de novembre es va celebrar al pavelló de la Mar Bella el Campionat de Catalunya Infantil Modalitat de Combats. Aquesta vegada la participació dels nostres taekwondistes va ser mínima, a causa de lesions i motius personals.
  Només hi va participar Guillem Pujol, en el pes de 46 a 49 quilos. El ganxó, que va tenir de coach a Pol Fernández, va participar a tres combats. En el primer va sortir fred però va guanyar per 4 punts, sense pena ni glòria. Un cop a semifinals i finals, les va guanyar per KO tècnic abans del temps reglamentari, quedant Campió de Catalunya i rebent copa i medalla d’or.
  Ens alegrem de l’èxit d’en Guillem i esperem que  continuin aquests entrenaments amb en Pol i que vagi a poc a poc traslladant l’experiència que aquest va agafant al Centre d’Alt Rendiment entrenant amb la Selecció Catalana i l’estatal.

  1 comentari

  1. ROBIN ha dit:

   Felicitacions al campió, al coah i al club.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies