• Categories
 • El Rotary Club Costa Brava lliura el Premi Fèlix Garcia Castañer

  23/11/2016
  L’alumne de l’Institut Vedruna de Palamós, Adrià Cabeza, ha estat el guardonat d’enguany del Premi Fèlix Garcia Castañer que atorga el Rotary Club Costa Brava. L’entrega va tenir lloc durant un sopar celebrat el mes d’agost a l’Hotel Barcarola de la nostra ciutat. El jove palafrugellenc, de 18 anys, estudia actualment Enginyeria Informàtica a la Universitat Politècnica de Barcelona.
  Rotary Club Costa Brava lliura aquest premi des de 2001 i l’objectiu primordial és escollir cada any un estudiant que destaqui per les capacitats en l’àrea de ciències i tecnologia. Aquest reconeixement està dirigit a tot el jovent del Baix Empordà, Llagostera i Sant Hilari Sacalm.
  El premi consisteix en una estada de quatre dies a Darmstadt, ciutat científica d’Alemanya. El guardonat va dir recentment:“ faig una crida a tots els instituts perquè presentin candidatures a aquest premi, ja que el viatge científic que he realitzat ha estat una experiència única”.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies