• Categories
 • Tres famílies ocupen un bloc de pisos deshabitat en ple centre

  24/11/2016

  El Col·lectiu Dignitat ha donat a conèixer aquest dijous l’ocupació d’un bloc de pisos al centre de Sant Feliu. A l’edifici, situat al carrer Mossèn Cinto Verdaguer, hi viuen 10 infants i 6 adults. El col·lectiu assegura que aquesta és l'”única sortida” que han trobat per a les tres famílies, que no tenen suficients ingressos per pagar un lloguer. Els ocupants són els mateixos que fa uns mesos ja van ocupar uns pisos buits propietat de bancs a Santa Cristina d’Aro, sense aigua ni llum i en alguns casos tampoc finestres. El bloc que han ocupat ara és propietat de la Generalitat, ja que forma part de l’herència dels germans Anlló. Des del col·lectiu expliquen que és el primer cop que s’ocupa un habitatge del Govern a la demarcació i reclamen que se’ls ajudi amb l’aigua –que no tenen – i la llum perquè hi puguin viure “amb dignitat”. De moment tenen previst condicionar-lo poc a poc i voldrien fer-ho amb la col·laboració de Generalitat i Ajuntament.

  El Col·lectiu Dignitat el formen persones que pateixen situacions  “de vulnerabilitat i exclusió residencial” i que intenten resoldre la precarierat en què viuen. Aquesta agrupació vol demanar a la Generalitat el perquè sobre l’existència d’habitatges de la seva propietat a Sant Feliu buits i sense cap ús social; així com sol·liciten a totes les administracions i partits polítics que ofereixin solucions a la gent que es veu obligada a l’ocupació d’habitatges buits.

   

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies