• Categories
 • Unanimitat al plenari per la tarificació social proposada per GdC i la CUP

  27/11/2016
  El govern de la ciutat s’ha avingut a crear una comissió de treball per estudiar la tarifació social dels preus pels serveis públics. La moció, que l’any passat es va rebutjar, ha estat presentada enguany per Guíxols des del Carrer-Entesa i la CUP, i ha estat aprovada per unanimitat. Amb aquest punt d’aprovació unànime, es podrà assolir l’equitat i la universalitat en els serveis municipals: les escoles bressol, l’ escola de música, els casals d’estiu, la piscina , les escoles de formació esportiva, els serveis d’atenció domiciliària i el transport públic, deixant d’excloure ningú pel preu.
  El passat mes d’octubre, Guíxols des del Carrer–E va organitzar una assemblea ciutadana per explicar en què consisteix la tarifació social i va recollir prop d’un centenar de signatures que han servit per reforçar la moció que finalment s’ha aprovat.
  Igualment s’ha aprovat per unanimitat la moció que proposa a la Generalitat una reforma fiscal progressiva i la posta en marxa de la Renda Garantida de Ciutadania, mesures que han de tenir el seu reflex en els pressupostos de la Generalitat que ha d’aprovar el Parlament de Catalunya.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies