• Categories
 • Josep Puig, guanyador del VII Trial Clàssic Costa Brava

  29/11/2016
  Un moment de la prova, als Jardins Juli Garreta (Marc Viñas- 2DTRIAL COSTA BRAVA)

  El passat cap de setmana, 26 i 27 de novembre, es va celebrar el VII Trial Costa Brava a la nostra ciutat. En total, 35 km pels termes municipals de Sant Feliu i Santa Cristina,  passant per llocs emblemàtics com Pedralta  o el Passeig del Mar.

  La competició és de caracter internacional, validada per la Federació  Catalana de Motociclisme i per la FIM (Federació Internacional) i va  reunir 326 pilots de fins a 10 nacionalitats diferents (Catalunya,  Espanya, França, Regne Unit, Bèlgica, Suècia, Luxemburg, Suïssa, Itàlia i Andorra). La participació més important era la de pilots catalans, seguida per un centenar de francesos. Aquest any també va venir un grup de 12 pilots anglesos que van quedar encantats amb l’acollida i la  competició i prometen que l’any 2017 hi haurà un increment important de pilots d’aquesta nacionalitat.

  El trial clàssic es caracteritza per utilitzar motos refrigerades per  aire amb frens de tambor i doble amortidor al darrere, totes elles  fabricades fins al 1985 (a partir d’aquell any totes van començar a dur  frens de disc i mono-amortidor). Es van poder veure motos dels anys 50  del segle XX perfectament restaurades i preparades per a la competició.  Motos de les marques BSA, Triumph, Motobecane,… a banda de les Bultaco, Montesa  i Ossa, les marques catalanes per excl·lència i, com no les italianes Fantic i SWM.

  Durant el recorregut els pilots havíen de superar fins a 20 zones  degudament marcades on es puntuava en funció dels peus que posaven al terra. A destacar la zona 20, que era una zona artificial o indoor al  mateix passeig de Sant Feliu que va reunir molt de públic.

  Com a participants destacats, els pilots exmundialistes Lluís Gallach,  Xavier Miquel, Jaume Subirà i l’anglès Dan Clarke, actual competidor al mundial de trial amb motos modernes.

  La sortida i el paddock estaven situats al Hotel S’Agaró, davant la  platja de Sant Pol, un escenari idílic que va agradar molt als participants. Així mateix la organització va oferir un dinar popular a  tots els participants i acompanyants al costat de la zona indoor.

  Diumenge de bon matí començava la segona jornada amb el mateix  recorregut però dues zones menys, finalitzant novament a la zona indoor del passeig de Sant Feliu i finalment amb el lliurament de trofeus a  l’Hotel S’agaró, amb presència del regidor d’esports David Oliveras i del president de la Federació Catalana de Motociclisme  Josep Mª Mañé.

   

  Consulteu la classificació definitiva aquí. 

   

   

  L’edició 2017 tindrà lloc els díes 18 i 19 de novembre de 2017.

   

  Crònica: Joan Comas 


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies