• Categories
 • Multitudinària primera festa de la Gent Gran

  29/11/2016

  Unes 850 persones, segons l’Ajuntament, van assistir diumenge a la primera Festa de la Gent Gran de Sant Feliu, que en vista de la bona acollida tindrà continuïtat en els pròxims anys. Organitzada per l’Ajuntament, va mobilitzar nombrosos voluntaris, com per exemple els Pirates Motoclub –que van fer de cambrers– i altres entitats.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies