• Categories
 • Presentació d’un curs d’alimentació amb vegetals

  01/12/2016
  El jove estudiant i cuiner impartirà un curs a la nostra ciutat (MIQUEL GIRONÈS)
  El proper dissabte 3 de desembre, a les 11h del matí, tindrà lloc a la Biblioteca Pública Octavi Viader la presentació d’un curs d’alimentació basada en els vegetals que s’impartirà a partir del mes de gener de 2017 a la nostra ciutat.
  El curs anirà a càrrec de Miquel Gironès,  un estudiant ganxó de Nutrició Humana i Dietètica a la Universitat de Barcelona que té un blog propi a internet on penja informació dietètica i nutricional, i que, degut als correus que rep de lectors interessats en aquest tema, ha decidit impartir un curs a la nostra ciutat. En aquesta sessió de presentació es parlarà dels punts clau del curs i s’explicarà el funcionament d’aquest.
  L’objectiu del curs és donar eines per tal de ser capaços, un cop finalitzat, de tenir una millor idea de com planificar una alimentació amb un consum reduït o nul de carn, peix, aus, llet o ous de forma saludable i evitant deficiències.
  Gironès, que també és cuiner, ha avançat que la idea és fer 5 sessions, una per setmana, de 2 hores aproximadament cadascuna, cada dia amb un tòpic diferent: Glúcids i Fibra, Lípids,  Proteïnes,  Vitamines i Minerals.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies