• Categories
 • Finalitza la campanya “Ganxotapes Tardor 2016” i comença “Temps d’Uriços”

  01/12/2016

  El diumenge 20 de novembre va finalitzar la campanya Ganxotapes Tardor 2016, que es va iniciar el 21 d’octubre. És la novena edició d’un certamen que patrocina la cervesa Moritz i que té un gran èxit de participació tant pels clients com pels establiments.

  Cal destacar la satisfacció en aquesta edició d’un certamen que ja està començant a fer arrels profundes i consolidar-se en el calendari d’activitats a la comarca. Hi han hagut 29 establiments participants, que han servit gairebé 7.000 tapes, una xifra que confirma l’èxit d’aquest esdeveniment gastronòmic i que assegura la seva continuïtat.

  Els premis

  Com se sap, Ganxotapes va més enllà d’un certamen gastronòmic i promou un concurs de tapes.  En aquesta edició, per primera vegada ha coincidit el vot del jurat i el popular (vot exercit mitjançant fotografies al facebook de Ganxotapes), que han recaigut ambdós al restaurant Butron Berria i la seva ganxotapa “Bacallà amb porros i poma”.
  El jurat ha volgut fer una menció especial a la tapa “Mascletà de carbassa”, del restaurant Can Toni Covas, per la seva originalitat.
  També hi ha una categoria referent a la millor fotografia penjada a les xarxes socials, que ha anat a parar a Laura Figueras Llambí amb una fotografia de la Ganxotapa del restaurant Can Nadeu.

  Temps d’uriços

   

  Acaba una campanya gastronòmica i tot seguit en comença una altra. Com és habitual, durant els mesos d’hivern es celebra “Temps d’uriços”, la campanya que promou el tast d’aquest suculent equinoderm marí, que s’inicia avui i s’allargarà fins a finals de febrer.  En total hi participen 20 restaurants de la ciutat.

   

  La ja típica “Uriçada popular” tindrà lloc el dissabte 28 de gener 2017 a les 11h als Jardins Juli Garreta.

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies