• Categories
 • Aitor, el noi que delinquia pels carrers de Sant Feliu, a la presó després de 34 detencions

  02/12/2016

  El jutjat va tornar a enviar a presó Aitor Mariño, el noi que durant les setmanes anteriors corria pels carrers de Sant Feliu i tenia bona part de la ciutat en guàrdia, ja que a través de les xarxes socials s’avisava d’on es trobava  per alertar la població.

  Mariño té una malaltia mental que el porta a delinquir, i malgrat ser fill de Sant Feliu, ja feia uns anys que tenia una ordre d’allunyament de la seva ciutat i es movia per la zona de Palamós. Fa unes setmanes, el noi va tornar a la ciutat i va causar un seguit de petits delictes, la majoria basats en petits robatoris o en crits i amenaces a ciutadans. Des d’entrar a una botiga del centre i sostreure l’ordinador portàtil del seu propietari fins a entrar a una entitat bancària i exigir diners o fugir amb bicicletes aparcades, aquestes són algunes de les accions que feia el noi, que moltes vegades deixava abandonats en algun altre lloc els objectes que sostreia o simplement els retornava al propietari.

  Marño és un lladre multireincident del Baix Empordà que, segons el Diari de Girona, acumula 34 detencions i vuit condemnes fermes per robatoris i furts. El diumenge passat, 27 de novembre, la Policia Local de Calonge va rebre l’avís d’un robatori en un pis del carrer del Mig. Una veïna va alertar que un home estava llançant objectes des de la terrassa de l’habitatge al carrer per, després, col·locar-los dins una bossa de brossa i fugir.

  Els agents van interceptar Aitor Mariño amb una bossa d’escombraries negra i li va trobar alguns dels objectes robats. A més, també li van localitzar un telèfon mòbil amagat a les parts íntimes i targetes de crèdit sostretes, per la qual cosa el van poder relacionar amb altres delictes denunciats el mateix dia. Després de passar a disposició judicial, el Jutjat d’instrucció 2 de Sant Feliu el va enviar a presó i va concloure que hi ha risc de reiteració delictiva.

  El noi acumula fins a 34 detencions i set dels arrestos han estat durant aquest darrer mes, degut a les accions abans esmentades i l’assalt a dos habitatges. No és la primera vegada que l’Aitor acaba a presó. El noi ha estat condemnat en vuit ocasions per robatoris, furts i per conduir sense carnet. El jutjat va concloure que l’espiral delictiva del noi ha augmentat durant els darrers dies, amb 7 delictes acumulats. A més, durant els mesos de setembre i octubre també el van detenir dues vegades. El jutjat va decidir enviar-lo a presó perquè deixant-lo en llibertat existeix risc que torni a delinquir i, a més, podria incrementar la violència i passar a l’agressió física per cometre els robatoris.

   

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies