• Categories
 • Veïna indignada per la supressió d’una parada de bus urbà

  22/12/2016

  Fa uns dies vaig voler prendre l’autobús urbà, com faig últimament. La meva parada és la de la carretera de Girona, davant la Biblioteca Municipal, però de pujada. Lamentablement, no ho vaig poder fer ja que l’Ajuntament, sense previ avís, va invalidar aquesta parada durant uns dies, suposo que per les obres del carrer Sant Martirià i la zona de davant la biblioteca.
  Em vaig enfadar molt. No perquè hagués de caminar fins la següent parada, sinó perquè l’única explicació va ser un trist tros de paper que el xofer havia enganxat a la parada dient que estava anul·lada. Ho trobo una falta de respecte. Hi ha veïns que prenen el bus urbà perquè van amb crosses i aquell dia – i els següents, perquè la cosa no s’ha arreglat – no van poder desplaçar-se ja que en cap cas el tros de paper deia on queia la propera parada, el que demostra una total falta de coordinació.
  I el més indignant, ni aquestes persones ni jo no sabem on podem anar a protestar. Per això, faig la queixa mitjançant aquest diari digital, ja que el diari que edita l’Ajuntament i que paguem entre tots, anomenat #Guíxols, no permet que els qui el paguem – els ciutadans- hi poguem escriure. Això demostra que aquests governants no toleren les crítiques, demostrant molt poca professionalitat en la seva feina.

  Per això utilitzo l’únic mitjà on puc publicar la meva queixa i on puc denunciar aquesta manca de sensibilitat. No hi ha dret que suprimeixin una parada de bus que els veïns estàvem molt contents de poder utilitzar sempre que ho necessitàvem. Sort que el xofer actual va tenir el detall d’avisar-nos del que havia passat.

  Senyors governants, més professionalitat i menys vanagloriar-se del que fan amb els nostres diners, que per això els paguem, per treballar i coordinar bé els diferents serveis públics de la ciutat.

  Quina falta de civisme i respecte pels qui no podem conduir cotxe o anar en bicicleta, és a dir, la gent gran… I per cert, algú sap si hi ha algun regidor de transports públics o circulació a qui pugui dirigir-me?

   

  Mercè Olmos

   

   

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies