• Categories
 • Enderrocaran una casa per obrir el pas de vehicles al carrer Nou de Sant Antoni

  27/12/2016
  La casa antiga del carrer de Santa Llúcia que un cop enderrocada servirà per obrir el pas al carrer Nou de Sant Antoni (DdG)

  Segons el Diari de Girona, l’equip de govern (TSF, ERC i PSC) va aprovar en la junta d’aquest divendres la compra d’una casa del carrer de Santa Llúcia per tal d’enderrocar-la i així poder obrir el pas a aquest tram del carrer Nou de Sant Antoni, ja que en el punt on es troba actualment aquest edifici el pas és tan estret que amb prou feines hi passa una persona. Pel regidor d’Urbanisme, Josep Saballs (TSF), la resolució d’aquesta situació és un tema històric ja que fa molts anys que el carrer Nou de Sant Antoni és un cul-de-sac per als vehicles i part de la casa, un cop enderrocada, es convertirà en carrer i l’altra part serà una zona verda que ha de servir per «esponjar aquell espai urbà», que es troba en l’àmbit del Pla de Barris.

  La casa a enderrocar es troba abandonada i l’Ajuntament ha arribat a un acord amb la propietària, que percebrà 40.694,94 euros, segons valoració dels serveis tècnics municipals. Segons el POUM, allà on es troba la casa s’hi ha d’acabar completant el carrer Nou de Sant Antoni, que tindrà la continuïtat fins al final, que ara es veu bloquejada per l’edifici.

  Segons Josep Saballs,  feia anys que l’Ajuntament treballava per l’adquisició d’aquesta casa, que després d’anys de converses amb la propietària, aquesta va demanar que li expropiessin l’habitatge el desembre de 2014. Ara, les dues parts han arribat a un acord econòmic, que servirà per normalitzar la situació del carrer Nou de Sant Antoni.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies