• Categories
 • “Megabotellón” de Cap d’Any al Guíxols Arena

  28/12/2016
  Foto DDG

  Després de la festa Holy, la festa de la gent gran, la Festa de Tardor i les altres noves festes organitzades per l’actual govern, arriba el que faltava: el megabotellón. Per tal que ningú quedi exclòs de la nit de cap d’any degut als preus sovint excessius dels sopars i les festes als locals de la ciutat, tenint en compte el temps de crisi que encara vivim,  i també per evitar que el jovent agafi el vehicle per anar a engatar-se i “el que sorgeixi” al poble del costat, l’Ajuntament ha habilitat l’espai Guíxols Arena per tal que s’hi pugui celebrar un megabotellón massiu després de les campanades. Això sí, per contribuir a la neteja de l’espai i perquè no es digui que Sant Feliu és brut, els usuaris hauran de pagar dos euros de l’entrada anticipada per poder-hi participar.

  La música anirà a càrrec del cotxe que porti millor sonorització incorporada i no s’acceptaran al pàrking vehicles que no estiguin tunejats, els que no ho estiguin hauran d’aparcar en una altra zona. Els conductors d’aquests cotxes podran entrar igualment a la festa, però s’hauran d’esperar a la grada del Guíxols Arena, ja que els propietaris i ocupants dels cotxes tunejats tenen preferència.  Pel que fa a la música, no podrà ser altra que reggaeton i makina, i es deixarà entrar gratuïtament qui aporti una cinta gravada en directe de les mítiques discoteques Xquè de Calella de Palafrugell, Scorpia, Nau B3, Area o Metro.

  La barra serà lliure, ja que cadascú es portarà el material per consumir (que no necessàriament han de ser begudes).  Entrada la matinada està previst que es facin uns tiros, suposem que es refereixen a les pistes de bàsquet que hi ha dins l’espai.    

  L’aforament previst és de 152 cotxes, és a dir totes les places del pàrking. En total hi podran cabre unes 2000 persones, entre la grada i el pàrquing.  Els vehicles dels Mossos d’Esquadra estacionaran fora per practicar els deguts controls a la sortida de la festa i portar els detinguts una mica més avall, que hi ha la Comissaria.

  Aquesta iniciativa podria tenir continuïtat els següents caps de setmana fins que no torni a posar-se en marxa Palm Beach.

  Compra la teva entrada anticipada a partir del dia 28 de desembre  aquí.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies