• Categories
 • Sant Silvestre i primer bany de l’any

  30/12/2016
  Imatge del primer bany de l'any passat. (ARXIU TG)

  Com ve sent habitual quan arriba el canvi d’any, el Club Aquàtic Xaloc organitza la cursa de Sant Silvestre Ganxona el darrer dia de l’any i, l’endemà, per any nou, la primera remullada de l’any.

  Per la Sant Silvestre, les incripcions es faran el mateix dia 31, de 17h a 17h45 als Jardins Juli Garreta i la sortida de la prova serà les 18 h. Es podrà escollir participar en les distàncies d’una volta (4,7 Km) o 2 voltes (9,4Km.).

  La prova no és competitiva i no hi ha classificació, amb circuit obert al trànsit i amb la possibilitat de fer-la corrent o caminant. Preu d’inscripció: 5 €. Menors de 12 anys gratuïts (Cal anar acompanyat d’un major d’edat). Avituallament final i xocolatada per a tothom. Rifa de dues paneres al final de la cursa entre tots els inscrits presents.

  Fidels a la tradició, la vila acaba l’any amb la cursa de Sant Silvestre i el comença amb el primer bany de l’any (12’30 h), un dels més veterans de la Costa Brava. Acabada la remullada hi ha, però, una bona recompensa: escudella, xocolata desfeta i cava per a tothom.

   

   

   

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies