• Categories
 • Activitats relacionades amb els patges i Reis d’Orient

  02/01/2017
  Imatge de l'arribada dels Reis d'Orient d'anys anteriors (ARXIU TG)

  Sant Feliu programa uns esdeveniments de rebuda dels patges i Reis d’Orient, i, com els darrers anys, també hi haurà un mapping (espectacle audiovisual) els dies 4 i 5 per reviure la joia pels infants.
  Dilluns, 2 de gener

  19h. Arribada del Patge Reial i recollida de cartes al Museu d’Història de la Joguina,

  Dimarts, 3 de gener
  19h. Arribada dels Patges Reials i recollida de cartes al Museu d’Història de la Joguina, a la Rambla Generalitat i a la Plaça Salvador Espriu.

  Dimecres, 4 de gener
  18.30h. Arribada per mar dels Carters Reials (platja, zona creuers) i desfilada amb Percussió Ganxona pel passeig del Mar, Rambla Vidal, carrer Hospital i Monestir. Posteriorment espectacle àudiovisual (mapping) i encesa de l’estel de Nadal.  Recollida de cartes. Tot a la Plaça del Monestir/Porta Ferrada.

  Dijous, 5 de gener
  19h. Cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient. Recorregut: carrer Canigó, ctra de Girona, Rambla Vidal, pg. del Mar, av. Juli Garreta i plaça del Monestir. A continuació, benvinguda i lliurament de les claus de la Ciutat a Ses Majestats i espectacle àudiovisual (mapping) a la Plaça del Monestir/Porta Ferrada, on els infants i tothom que vulgui podran donar la carta a Ses Majestats.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies