• Categories
 • El jutge deixa el piròman de cotxes en llibertat provisional

  04/01/2017
  La imatge més vista pels ganxons aquests darrers dies: cotxes cremats. (TANIA TAPIA/ACN)

  El jutjat d’instrucció número 1 de Sant Feliu ha deixat en llibertat provisional el jove acusat de cremar fins a nou cotxes per un atac de gelosia. Els mossos el van detenir dilluns al vespre i ha passat a disposició judicial aquest dimecres.

  L’acusat ha negat els fets i només ha respost a les preguntes de la seva advocada, Judith Pont, que defensa que no hi ha proves que l’incriminin i subratlla que el fiscal tampoc no ha demanat l’ingrés a presó. Després de declarar davant del jutge, el jove de la nostra ciutat, de 23 anys, nacionalitat marroquina i amb antecedents,  ha sortit en llibertat provisional, però la causa segueix oberta per un delicte de danys continuats i el jutjat el tornarà a citar més endavant.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies