• Categories
 • Un atac de gelosia, nou cotxes cremats i dues cases fumades

  04/01/2017

  Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Feliu van detenir dilluns a la tarda el presumpte piròman que en només tres nits (del 28 al 31 de desembre) va arribar a incendiar nou vehicles a la ciutat, un veí de la localitat de 23 anys i nacionalitat marroquina, acusat de ser el presumpte autor de diversos delictes de danys, malgrat que ell ho nega. L’acusat va passar la nit als calabossos i l’endemà va declarar davant els Mossos assistit per l’advocada d’ofici.

  El motiu de la crema de cotxes, segons  els agents, seria un atac de gelosia amorosa. El jove cremava vehicles de compatriotes seus, gent propera a una noia també marroquina, a qui l’acusat incendiava els cotxes per desavinences personals. Inicialment es va apuntar a una suposat ajust de comptes per drogues però a mesura que la policia va anar investigant, va aparèixer la gelosia amorosa com a mòbil. Després de revisar gravacions de diferents càmeres, muntar dispositius de vigilància nocturna i fer altres indagacions, dilluns a la tarda-vespre els mossos van detenir el sospitós, que compta amb antecedents policials per receptació i contra els agents de l’autoritat i que passarà pròximament a disposició del Jutjat de guàrdia de la ciutat.

   

  Fonts: Mossos d’Esquadra, El Punt-Avui i Diari de Girona


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies