• Categories
 • Una moto i un contenidor, nous incendis a la via pública

  05/01/2017
  El contenidor de paper i cartró, cremant ahir a la tarda (Facebook EMANUEL VICTOR)

  Segons informa el Diari de Girona, abans d’ahir, cap a dos quarts de quatre de la tarda es va cremar una moto a la Volta de l’Ametller. Segons els Bombers, però, aquest foc no va tenir cap relació amb la crema de cotxes dels últims dies, sinó que s´hauria produït per accident. Segons sembla, mentre el vehicle circulava se li va encendre el motor i el foc va ser apagat amb un extintor per una patrulla de la policia local.

  I ahir a la tarda es va cremar un contenidor de recollida selectiva situat a l’inici del carrer Indústria, prop de la carretera de Palamós. Un vianant va penjar un vídeo a les xarxes socials en què es veu un contenidor del qual surt fum i unes persones que cedeixen un extintor a agents de la policia local per tal que sufoquin les flames. Tot amb sirenes de fons. Els bombers apareixen de seguida i tot queda en un ensurt.

   

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies