• Categories
 • Las Vegas podria tornar a obrir a finals de mes

  07/01/2017
  La nau que des de la direcció de Las Vegas calculen que estarà arreglada a finals de mes i els permetrà obrir. (ARXIU TG)

  La sala de festes Las Vegas  podria tornar a obrir les seves portes el proper 29 de gener, un cop s’hagin acabat els treballs al sostre de la nau adjacent cremada el passat desembre ja que tot just fins aquest dimecres no s’ha reobert totalment el trànsit al carrer de Cristòfol Colom.

  Segons l’emissora municipal, aquest dilluns es reprendran els treballs de la part afectada del sostre de l’interior de la sala i els propietaris de Las Vegas creuen que el local es podrà obrir de nou el 29 de gener.

  L’incendi es va produir el 12 de desembre i va deixar totalment cremat el magatzem adjacent a la sala de festes. El foc va generar una columna de fum visible des de tot el municipi i va fer cedir i ensorrar el sostre de la nau, a part d’afectar uns 15 metres de façana i la part interior del magatzem i d’una altra nau posterior. Pel que fa als danys de la sala Las Vegas, les flames van afectar un camerino i van provocar la caiguda d’una petita part del sostre a l’escenari, segons el Diari de Girona.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies