• Categories
 • Una altra golejada del femení de l’Escola (U.D.TARADELL, 1 – E.F.S.F., 10)

  09/01/2017
  Després de l’aturada nadalenca, l’hora del partit (10h), les temperatures gèlides (-1ºC) i l’estat del terreny de joc, completament glaçat, semblaven els factors més en contra per les ganxones, i així ho van notar en uns primers 30 minuts en què no van portar al camp la diferència que hi ha a la classificació entre els dos equips. A mesura que van anar passant els minuts, les dames de negre van anar ajustant els seus mecanismes de joc i apoderant-se cada cop més del partit i reflexant-ho al marcador al descans.
  La segona part ja va ser completament de domini empordanès i l’Escola no va afluixar, agafant ritme de partits de cara a un intens mes que queda per davant. El proper diumenge a les 12:00 a Mascanada cal continuar sumant.
  U.D.TARADELL: Paula, Marta, Elena, Silvia, Cristina, Laura, Sandra, Julia, Montserrat, Sanae i Laia. També van jugar Andrea, Arantxa i Veronica
  E.F.S.F. : Yana, Ainoa, Carla, Sara, Paula, Vane, Rosi, Sandra, Guiti, Alba i Susi. També van jugar Rako i Pili
  Àrbitre: Xavier Castellana Font (Col.legi d’Osona)
  Gols: 0-1 Rosi (10’) 1-1 Laura (21’) 1-2 Carla (32’) 1-3 Sara (40’) 1-4 Sara (45’) 1-5 Carla (63’) 1-6 Pili
  (72’) 1-7 Rako (75’) 1-8 Sara (79’) 1-9 Rosi (86’) 1-10 Sara (88’)


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies