• Categories
 • Tota la programació d’activitats de la Casa Irla per aquest hivern

  11/01/2017

  La Casa Irla ja ha fet oficial la programació d’activitats culturals per aquest hivern 2017, en el marc de la música, l’art i la literatura.

  La inauguració d’aquesta nova temporada s’inicia aquest dissabte a les 19h. amb l’exposició “Interiors” de Pere Lluís de León.
  “Interiors” de Pere Lluís de León
  Del 14 de gener al 26 de febrer
  Obra digital

  En aquestes obres s’expressa la sensibilitat vinculada a la quotidianitat de la bellesa, tot i ser complexa. És una obra de compromís amb un mateix i alhora amb l’entorn.
  L’espectador es pot sentir còmplice, no del que diu, sinó del que vol dir. El color és l’eix fonamental de la seva expressivitat, creant un espai de contrast entre aquest i les figures, que porten a l’espectador a diferents estats d’ànim.
  Pere Lluís León va començar els seus estudis artístics a Llotja. L’any 1962 comença la formació artística a les Escoles Massana. Posteriorment, a Belles Arts, a Barcelona.
  El 1968 marxa a París, Bèlgica i Holanda per conèixer pintors i tècniques diverses. Torna a Barcelona i és fundador i membre actiu de l’Associació de Pintors de la Plaça Sant Josep Oriol entre els anys 1974 al 1982.
  Comença a treballar en la il·lustració pels laboratoris farmacèutics, especialitzant-se cada vegada més en medicina (anatomia i cirurgia). A partir de 1992 s’estableix com a freelance, col·laborant amb el departament d’Anatomia de la Facultat de Medicina de Barcelona, de Bellaterra, de Montpeller, d’Estrasburg i amb diversos hospitals d’Espanya i Europa, i per a revistes mèdiques-científiques divulgatives arreu del món. En l’actualitat alterna els seus treballs entre la il·lustració anatòmica i la il·lustració didàctica-científica i l’obra pictòrica.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies