• Categories
 • El músic Xavi Calvet guanya 8.000 € al concurs de TV3 “Tot o res”

  12/01/2017

  I algú es preguntarà: qui és aquest noi?

  Doncs, és ni més ni menys que el cantant i guitarra dels “Bullitt”, grup de rock alternatiu ganxó. De fet, en Xavi Calvet és un músic de 37 anys de Balsareny però que s’ha fet ganxó amb el temps. Ell ha tingut la gosadia d’anar a concursar a TV3 en el “Tot o Res” que s’emet cada vespre de dilluns a divendres, un programa d’entreteniment i coneixement en que has d’arribar a ser “mestre” desbancant als teus oponents. El “mestre” pot organitzar el joc en tot moment i, si arriba al final, pot endur-s’ho tot o res, en funció de si respon correctament a l’última pregunta. En aquest cas, després de derrotar la resta d’aspirants a la fase eliminatòria, en Xavi ha pogut endevinar la resposta a la darrera pregunta que recordava l’acusació de dopatge que es va fer a Guardiola la temporada 2001-2002 a Itàlia mentre era jugador de futbol, i que demanava el nom de la substància amb que suposadament va donar positiu. Sense dubtar-ho, va emmarcar la casella que deia “nandrolona” mentre la presentadora lleidatana, Ares Teixidó, el temptava a canviar d’opinió. En Xavi, ferm a la seva convicció, no va canviar i així va sortir victoriós de la seva gesta, obtenint un suculent premi de 8.000 € (cal aclarir que en Montoro d’Hisenda s’emportarà el 20 % d’aquesta quantitat!).

  Hem pogut parlar per telèfon amb en Xavi Calvet i se’ns ha ocorregut de preguntar-li de què en farà amb aquests diners. Doncs ens ha fet saber que aquests diners li aniran bé per acabar-se de pagar la gravació i editatge del seu darrer treball musical en solitari que està portant a terme a l’Estudi de So Ultramarinos Costa Brava, d’en Santi Garcia. No vol dir això que ha deixat la banda dels “Bullitt”, si no que anirà compaginant-ho. Últimament, ja se’l veia actuant sol amb el sobrenom de “Lazy Juo” i, amb la col·laboració de diferents músics més, s’ha reunit per fer aquesta obra que té previst veure la llum a finals d’abril o principis de maig. A més, també no descarta de fer una “escapadeta” amb la seva parella per aprofitar bé el premi. Enhorabona!


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies