• Categories
 • Xerrada i tastet d’etnobotànica, dissabte al Museu

  13/01/2017

  Aquest dissabte 14 de gener a les 12 del migdia, el Museu d’Història de la ciutat presenta un interessant projecte sota el programa Cultura Viva. Es tracta d’un projecte engegat al setembre de 2015, que pretén recollir la major informació possible del saber popular acumulat històricament sobre els usos i les tradicions de les plantes a la comarca de l’Alt Camp. Aquests usos, comparables als que es feien també a Sant Feliu de Guíxols i la Vall d’Aro,  fan referència a les utilitzacions medicinals, culinàries, agrícoles, populars, religioses, i a totes aquelles funcions que els humans hem donat a les plantes.

  A part de poder escoltar i veure diferents remeis tot intentant esbrinar de quines plantes estan fets, la ponència, que anirà a càrrec del president del Centre d’Estudis Vallencs, Xavier Salat i Brunel, acabarà amb un tastet molt especial.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies