• Categories
 • Proposta del PDECAT per optimitzar la zona de càrrega i descàrrega

  14/01/2017
  El passat 22 de desembre, en el ple ordinari municipal, des del grup de Convergència (ara PDECAT) es va presentar una proposta per optimitzar la zona de càrrega i descàrrega.
  En la proposta,  el principal partit a l’oposició demanava un horari restringit per entrar a la Rambla Vidal i la vigilància corresponent per tal que es compleixin estrictament els horaris, amb temps limitat d’ús de la zona de càrrega i descàrrega, així com la implementació de la rotació horària de la zona blava, de la mateixa zona, els caps de setmana, “ja que aquesta és molt extensa i això permetria recuperar places d’aparcament”.
  El grup del PDECAT declara que “el govern de la ciutat ha donat llargues a la revisió que vam proposar” i manté l’aplicació de les seves mesures “que generen un descontentament i un malestar generalitzat entre els comerciants, els veïns i els repartidors de mercaderies”, contràriament al que va comentar el regidor Jordi Vilà.  A causa d’això, els mateixos damnificats han promogut una recollida de signatures que des del PDECAT “esperem que serveixi perquè el govern revisi els seus plantejaments”.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies