• Categories
 • Conferència sobre el noucentisme a l’Espai de Congressos del Monestir

  17/01/2017
  Una de les sales de l'exposició "Masó: Interiors"

  El proper divendres 20 de gener a les set de la tarda, a l’Espai de Congressos del Monestir es podrà  gaudir d’una conferència del Doctor Jordi Casassas, catedràtic d’Història Contemporània de la Universitat de Barcelona, que ens aproparà a les circumstàncies històriques del noucentisme.

  Aquesta és una activitat relacionada amb l’exposició Masó:interiors,  visitable fins el proper 30 d’abril al Palau de l’Abat del Monestir / Museu d’Història.  L’entrada és gratuïta i l’aforament, limitat.

   

   

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies