• Categories
 • La degustació popular d'”uriços” es trasllada al 4 de febrer

  25/01/2017

  La uriçada popular que havia de tenir lloc als jardins Juli Garreta el proper dissabte 28 de gener s’ha traspassat al dissabte següent, dia 4 de febrer, també a les 11h als jardins Juli Garreta. Degut a la forta llevantada d’aquest últims dies, l’Ajuntament s’ha vist obligat a fer aquest canvi.

  En aquest acte ja tradicional i popular es podran degustar 6 uriços, una copa de cava i  una llesca de pa per 6 euros. És l’acte més popular de la campanya gastronòmica “Temps d’uriços” que es celebra a Sant Feliu fins a finals de febrer i en el qual hi participen 23 restaurants del nostre terme municipal. Com a novetat d’aquesta edició, els més petits també podran gaudir de l’Uriçada, ja que podran assaborir-ne uns de xocolata elaborats artesanalment per l’empresa ganxona Sucrart Guemo.

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies