• Categories
 • Guíxols des del Carrer demana transparència en els preus dels serveis funeraris

  25/01/2017

  Guíxols des del Carrer-Entesa ha fet arribar al govern de la ciutat una proposta concreta perquè es faciliti una complerta informació a les persones que s’adrecin al consistori i als serveis funeraris de la ciutat ja que consideren que “actualment els serveis funeraris tenen la condició de servei d’interès general per a la ciutadania i, en aquest sentit, ha de quedar garantit el dret de les persones usuàries a obtenir informació puntual, veraç i actualitzada sobre els serveis funeraris als quals tenen accés i sobre les seves condicions econòmiques dels mateixos”. Amb aquesta finalitat, la formació vol que la web municipal incorpori tota la informació, fàcil i entenedora, sobre preus i prestacions dels serveis funeraris que s’ofereixen a la ciutat. Tanmateix, entén que l’empresa prestadora dels mateixos també hauria de fer el mateix en el seu propi espai web.

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies