• Categories
 • Activitats de Guíxols per la Independència

  26/01/2017
  El proper dissabte 28 de gener, a les 12h, a la Casa Irla, Liz Castro presentarà el seu llibre  Molts granets de sorra, un llibre d’idees per canviar el món provades a Catalunya i
  amb una col·lecció de fotografies que il·lustren tota la varietat d’iniciatives creatives que s’han fet per guanyar la independència.
  Desplaçament a Barcelona per defensar els investigats pel 9N
  Així mateix, Guíxols per la Independència comunica que organitza un autocar pel desplaçament a Barcelona el proper 6 de febrer, amb la finalitat d’acompanyar els investigats pel 9N i “defensar la dignitat d’un país i la democràcia”.
  La sortida està prevista a les 6:30h del matí, amb un preu de 10€ per persona. Es pot reservar plaça al local de l’ANC de les Galeries Sant Joan, els dimarts de 10:30h a 12h, o enviant un correu a guixols@assemblea.cat.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies