• Categories
 • El govern arriba a un acord amb la policia pels complements del sou

  26/01/2017

  L’Equip de Govern ha arribat a un acord amb la plantilla de la Policia Local que desencalla la problemàtica del càlcul dels complements salarials de la plantilla, una qüestió que portava de corcoll els governants des que van començar l’actual mandat, ja que els tècnics encarregats de l’afer varen trobar elements que eren considerats com a qüestionables en el càlcul del complement que percebien els policies mensualment, uns 400 euros per allargar la jornada de 35 a 40 hores setmanals, que resultava massa elevat donat que els funcionaris públics treballen 37,5 hores a la setmana per decret estatal. El govern va plantejar que els agents fessin 42,5 hores setmanals per cobrar el plus.

  Aleshores, el govern local va decidir treure aquest complement atenent els informes tècnics, fet que va provocar que els representants sindicals dels agents portessin el cas als tribunals i que, en primera instància, el jutge donés la raó al Govern local.

  Amb la finalitat de superar aquesta situació, ara s’ha arribat a un acord satisfactori per ambdues parts i que permet avançar en la millora de la situació laboral del cos de la Policia local. L’acord actual (que es ratificarà al ple d’aquesta nit), ha estat subscrit la majoria de la plantilla i s’articula en dues aportacions fonamentals: una adequació singular dels llocs de treball que afecta el complement específic per cada agent i un complement específic funcional de 143,6 euros mensuals per prolongar la jornada de 2.5 hores addicionals a les 37.5 hores setmanals de treball efectiu. Aquest complement té caràcter voluntari, no consolidable, condicional i previsible.

  Millores per a la seguretat dels ciutadans

  La idea de l’Equip de Govern és modernitzar i millorar els serveis de policia local per satisfer les demandes i necessitats ciutadanes en matèria de seguretat. Així, s’han anat fent petits passos com l’increment de plantilla i noves armilles que ja s’han comprat i estan pendents de ser servides, nous vehicles, armes reglamentàries i la ja anunciada instal.lació de càmeres de seguretat a la ciutat. La inversió ja està aprovada al pressupost municipal.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies