• Categories
 • Totes les colles ganxones de Carnaval s’han inscrit a Platja d’Aro

  01/02/2017
  Les colles ganxones seràn totes a la rua de Platja d'Aro

  Totes els colles de Carnaval ganxones podran participar a la rua de Platja d’Aro, segons un comunicat que l’ajuntament de la localitat veïna ha enviat al consistori ganxó,  amb la voluntat de mantenir la germanor que fins ara hi ha hagut entre els carnavals dels tres municipis limítrofs.

  Segons ha avançat l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro,  el seu govern podria  augmentar la partida pressupostària dedicada al Carnaval per poder subvencionar les 23 colles ganxones i ampliarà la participació de colles a la rua per tal que totes les de Sant Feliu hi puguin ser.

  Aquest matí s’ha obert el període d’inscripcions per les colles que vulguin prendre part a la rua de carnaval de Platja d’Aro d’arreu que vulguin participar a les rues de carnaval de Castell-Platja d’Aro, que en principi tan sols reservava 13 places per inscriure en bloc a colles ganxones, i les restants s’havien d’inscriure de forma individual tal i com fan les que no són de Castell-Platja d’Aro, Sant Feliu o Santa Cristina.

  Així, les mesures de pressió de les colles ganxones han sortit bé. Les colles demanaven que s’admetessin totes o cap de les colles ganxones, i això ha permès que l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro hagi fet marxa enrere i hagi facilitat la inscripció a les colles veïnes, un fet que permetrà que passi exactament el mateix a Sant Feliu, que haurà de permetre que totes les colles de Castell-Platja d’Aro i Santa Cristina hi prenguin part, donat que la regidoria de festes havia anunciat que si Platja d’Aro mantenia les restriccions en les inscripcions, aquí es faria el mateix.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies