• Categories
 • Conferència sobre les belles arts a la Casa Casas

  02/02/2017

  El proper dissabte, 4 de febrer, a les 12 de migdia a la casa Casas de la Urbanització Urcatusa, conferència a càrrec de Jordi Serra Teixidor:  “L’ensenyament de les arts aplicades a les Escoles de Belles Arts (1880 – 1939)”.

  Aquesta conferència, que forma part del conjunt d’activitats associades a l’exposició “Masó: interiors”, serà dictada per Jordi Serra i Teixidor, professor d’Educació Secundària i autor de diversos estudis i articles sobre l’ensenyament artístic del període noucentista, que aproparà el públic al paper que van jugar els ensenyaments artístics en el si de la societat i del món del treball entre 1880 i 1939.

  L’acte tindrà lloc a la sala d’actes de la Casa Casas, dissenyada i construida per Rafael Masó.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies