• Categories
 • L’Ajuntament anuncia per web la programació del Guíxols Escena

  02/02/2017

  L’Ajuntament ha avançat, a través de la seva pàgina web, la programació que tindrà el Guíxols Escena Priomavera 2017, el certamen de teatre professional que té lloc a Sant Feliu cada primavera.

  Ignorem si va haver-hi o no roda de premsa, donat que seguim “desconvocats”. Des de Tribuna Ganxona reivindiquem una vegada més el nostre dret a un periodisme lliure d’imposicions, reivindiquem el dret dels mitjans de comunicació, siguin grans o petits, locals o estatals,  a poder estar presents a les rodes de premsa i tenir l’oportunitat de, en definitiva, donar una visió personal o a fer preguntes que puguin donar una resposta complementària als lectors sobre les obres en cartell o representades.

  Programació

  18/03/2017 a les 21h al Teatre-Auditori Municipal, “LEHMAN TRILOGY”, una producció de la Villarroel/Grec 2016

  L’any 2008, el món sencer era sacsejat violentament per la caiguda d’un banc d’inversions nord-americà que s’acabava de declarar insolvent. Era Lehman Brothers, una entitat financera que desfermava així una crisi les conseqüències de la qual encara es deixen sentir avui. Qui hi havia rere aquella entitat i quina era la seva història? La resposta la té un espectacle que explica les vivències d’una família jueva que va arribar dels Chefs d’Alemanya al Nova York de mitjan segle XIX. Amb ironia, documentació i convidant-nos a la reflexió, el text ens permetrà seguir les diverses generacions de la família Lehman fins al moment de la caiguda del seu banc d’inversions, al principi del segle XXI.
  FITXA ARTÍSTICA
  Autor: Stefano Massini
  Traducció: Carles Fernández Giua
  Direcció: Roberto Romei
  Repartiment:
  Rubèn de Eguía – Robert
  Òscar Muñoz – Emanuel
  Santi Ricart – Henry
  Jordi Rico – Mayer
  Jacob Torres – Herbert
  David Vert – Philip

   

  14/04/2017 a les 21 h al Teatre-Auditori Municipal, “CHEFS” de la Cia. Yllana 

  CHEFS és una mirada divertida sobre el fascinant món de la gastronomia. La història es centra en un xef de gran prestigi que ha perdut la inspiració i ha de confiar en un esbojarrat equip de cuiners per crear una recepta espectacular i novedosa per tal de mantenir les estrelles del seu restaurant. Al mateix temps fem un recorregut per diverses facetes  del món de la cuina, com la relació que tenim amb els aliments que ingerim, els animals que ens alimenten, les diferents cuines i gustos del món. Veurem els egos, la competició entre aquests “cuiners estrella” i tot el que amb molt de gust va caient a la cassola de l’humor dels Yllana.
  FITXA ARTÍSTICA
  Idea Original
  Yllana
  Dirección Artística
  David Ottone
  Fidel Fernández
  Repartiment (en alternança)
  César Maroto
  Carlos Jano
  Rubén Hernández
  Susana Cortés
  Antonio de la Fuente

   

  15/04/2017 a les 21h a la Casa Irla, “ELS DARRERS DIES DE LA CATALUNYA REPUBLICANA”, de Terra Teatre

  Aquesta obra és la narració verídica d’uns dies dramàtics viscuts per l’escriptor, historiador i polític, Anton Rovira i Virgili, quan entra en fase culminant l’ofensiva final de Franco contra Catalunya. Narració de l’angoixa, la desfeta i l’èxode dels catalans, que han estat les principals víctimes de la guerra encesa a Espanya per l’alçament militar de l’any 1936. Multitud de temes connecten els anys 30 amb l’actualitat: les relacions entre Catalunya i Espanya, els èxodes per Europa i la por a la pèrdua de la pròpia identitat. Rovira i Virgili narra, en primera persona, el viatge sense retorn que va fer amb la seva família i diverses personalitats polítiques i culturals fins a França. En Aquest viatge, compartirà amb la resta de catalans i catalanes tots els dolors. LA pèrdua de la llar, la fam, el fred i la incertitud del demà.
  L’espectacle és un diàleg entre el personatge Antoni Rovira i Virgili i un violoncel•lista que s’expressa amb el seu instrument. El Text està basat en l’obra de l’escriptor Rovira i Virgili  “Els Darrers Dies de la Catalunya Republicana”

  FITXA ARTÍSTICA
  Actor: Jordi Hervàs Solà
  Músic: Edmon Bosch
  Direcció escènica: Marc Hervàs
  Espai: Marc i Jordi Hervàs
  Adaptació del text original de Rovira i Virgili: Jordi Hervàs
  Atrezzo : Irene Santos

   

  06/05/2017 a les 21h al Teatre Auditori Narcís Masferrer, PÍNDOLES DE TEATRE amb Isla Elefante

  Píndoles proposa una experiència teatral única i innovadora formada per un conjunt de tres microobres de 15 minuts cada una que es representen simultàniament en espais diferents. Es poden veure en racons d’un edifici o en diferents emplaçaments d’un parc o d’una plaça, qualsevol espai no convencional (teatralment parlant) és ideal. És una proposta professional que permet gaudir de diferents obres, autors i gèneres en poc més d’una hora, a través d’un circuït teatral on el públic, dividit en petits grups conduïts per guies, va canviant d’escenari per veure cadascuna de les micropeces.

  FITXA ARTíSTICA
  Autoria i direcció: Festival Píndoles
  Interprets: varis actors i companyies.
  Durada de l’espectacle: 70 minuts

   

  27/05/2017 a les 21h al Teatre Auditori Narcís Masferrer, “INFÀMIA”, producció La Villarroel i Focus TAEtre

  Infàmia és un joc de miralls, d’esferes, de punts de vista. A l’Eva Dolç li ha caigut un tros de món al damunt, i està lesionada. Veurem com les ferides que ha patit per la caiguda, fereixen també a dos individus tendres, que encara no són del tot conscients del camí que han pres: la Sara i l’Aleix, dos intèrprets que semblen condemnats a patir l’emergència de ser perpètuament actors “emergents”. I, enmig d’un combat ferotge que farà entrar en crisi les vocacions de tots tres, apareixerà en Toni, un mefistofèlic astut, que els posarà a tots tres en solfa. Remourà tots els fonaments i aclarirà tots els dubtes, perquè els altres acabin entenent d’una vegada per totes, de què va en realitat aquest ofici.

  FITXA ARTÍSTICA
  AUTOR: Pere Riera
  DIRECCIÓ: Pere Riera

  REPARTIMENT:
  Emma Vilarasau (Eva Dolç)
  Jordi Bosch (Toni)
  Anna Moliner (Sara)
  Francesc Ferrer (Aleix)

  Durada: 1 hora i 35 minuts.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies